Problems in viewing Youtube in Wave 525

3.2-inch touchscreen with WQVGA display and 80MB of internal memory, 3MP camera, bluetooth, A-GPS and WiFi 802.11n connectivity, Bada OS with TouchWiz 3.0 UI and Social Hub.

Problems in viewing Youtube in Wave 525

Postby sampatir » Wed Dec 01, 2010 10:27 am

Hi,

I have recently purchased wave 525. I have opened You Tube using the inbuild app. It has listed out the videos but when i am trying to pplay them it is giving me an error " TRY AGAIN".

How can i fix this problem. Your help is highly appreciated


User avatar
sampatir
Bada Noob
Bada Noob
 
Topic Starter
Posts: 3
Joined: Wed Dec 01, 2010 10:22 am
Thanks given: 0
Thanks received: 0

Re: Problems in viewing Youtube in Wave 525

Postby TheNBtech » Wed Dec 01, 2010 2:57 pm

maybe it helps if you reset your phone.
i'm not sure i have the s8500
Image

http://twitter.com/theNBtech
Facebook page and like us!
Follow us on Twitter @badaforums
donate to badaforums :rock

if you have any questions or problems feel free to pm or mail me @ TheNBtech@gmail.com
(if you mail place you user-name in the subject) sry no flashing exp
User avatar
TheNBtech
Moderator
Top Poster
Top Poster
 
Posts: 768
Joined: Fri Aug 27, 2010 12:07 pm
Location: 127.0.0.1
Thanks given: 50 times
Thanks received: 41 times

Re: Problems in viewing Youtube in Wave 525

Postby thakur90 » Fri Dec 03, 2010 1:15 am

do u do it over edge or WIFI it depends u know... edge throws up errors sometimes...... try it on a good speed wifi... like broadband..... then report here.... we'll try to help u!!
Subscribe to Bada Forums rss feeds.
Subscribe to Bada Forums by email
Follow us on Twitter @badaforums
check this out show ur homescreen
seriously see this
http://www.badaforums.net/forums/bada-firmware/bada-modifications-t2005-10.html
User avatar
thakur90
Moderator
Bada Addict
Bada Addict
 
Posts: 488
Joined: Thu Sep 16, 2010 12:45 am
Location: MUMBAI,INDIA
Thanks given: 4 times
Thanks received: 41 times

Re: Problems in viewing Youtube in Wave 525

Postby sampatir » Fri Dec 03, 2010 1:51 am

Thanks for the reply. I am trying it out on EDGE so far. Will try on Wi-Fi and see what happens
User avatar
sampatir
Bada Noob
Bada Noob
 
Topic Starter
Posts: 3
Joined: Wed Dec 01, 2010 10:22 am
Thanks given: 0
Thanks received: 0

Re: Problems in viewing Youtube in Wave 525

Postby vivekforbes » Mon Dec 20, 2010 1:59 am

I think i found the solution. just follow these steps to solve the problem especially BSNL Users.

MainMenu -> Settings -> Applications -> Media Player -> VOD Settings -> Select your settings. For bsnl users select bsnlnet and airtel users select MobileOffice.

Hope this helps..
Image Check out our Facebook page and like us!
Don't be a smurf, donate to badaforums :rock
User avatar
vivekforbes
Moderator
Top Poster
Top Poster
 
Posts: 1704
Joined: Wed Sep 01, 2010 7:15 am
Location: India
Thanks given: 83 times
Thanks received: 138 times

Re: Problems in viewing Youtube in Wave 525

Postby cellphoneshopper » Wed Dec 22, 2010 1:09 am

Thanks. I have the same " TRY AGAIN" problem even after activating the Flash. Are you accessing YOU Tube using WI-FI or GPRS?
User avatar
cellphoneshopper
Bada Noob
Bada Noob
 
Posts: 6
Joined: Mon Dec 20, 2010 8:36 am
Location: Mumbai
Thanks given: 0
Thanks received: 0

Re: Problems in viewing Youtube in Wave 525

Postby vivekforbes » Fri Dec 24, 2010 2:04 am

cellphoneshopper wrote:Thanks. I have the same " TRY AGAIN" problem even after activating the Flash. Are you accessing YOU Tube using WI-FI or GPRS?


I tried with Airtel GPRS or Bsnl 3G and its working fine. If you follow my above post you can view youtube videos..Lets try with the option which i gave..
Image Check out our Facebook page and like us!
Don't be a smurf, donate to badaforums :rock
User avatar
vivekforbes
Moderator
Top Poster
Top Poster
 
Posts: 1704
Joined: Wed Sep 01, 2010 7:15 am
Location: India
Thanks given: 83 times
Thanks received: 138 times

Re: Problems in viewing Youtube in Wave 525

Postby thewayur » Sun Jan 16, 2011 7:30 am

sampatir wrote:Hi,

I have recently purchased wave 525. I have opened You Tube using the inbuild app. It has listed out the videos but when i am trying to pplay them it is giving me an error " TRY AGAIN".

How can i fix this problem. Your help is highly appreciated

it probably happen when you dont have straming settings,
which service/sim card you using? and the plan also matters,,
if you using NOP service then you cant(chances)
and if you using GPRS service, then you can,,,,
Image
NishaaNt` @ur way alwayz...
Samsung Wave s5330 Wave 2 Pro
Wave tips & tricks+downloads: http://bit.ly/ifZOAe
Twitter: http://bit.ly/BadaTwit
Bada FB Page: http://on.fb.me/sbada
User avatar
thewayur
Donor
Top Poster
Top Poster
 
Posts: 559
Joined: Mon Dec 27, 2010 2:02 am
Location: India
Thanks given: 11 times
Thanks received: 30 times

Re: Problems in viewing Youtube in Wave 525

Postby amitkumar1298 » Mon Feb 07, 2011 10:59 am

for idea users go to MainMenu -> Settings -> Applications -> Media Player -> VOD Settings -> and select ideagprs and NOT idea_gprs
your problem will be fixed
User avatar
amitkumar1298
Bada Noob
Bada Noob
 
Posts: 2
Joined: Sun Feb 06, 2011 6:00 am
Thanks given: 0
Thanks received: 0

Re: Problems in viewing Youtube in Wave 525

Postby BiaNery » Mon Feb 28, 2011 9:49 pm

Hey,
I'm with the same problem!
When I try to play the videos the buffering keeps on 0% and a "connection to server has been lost" message appears after one minute

I tried to follow the steps below
MainMenu -> Settings -> Applications -> Media Player -> VOD Settings ->.......
but it didn't seem to work out.

Any ideas?
Did I miss something you have already explained?

thanks
User avatar
BiaNery
Bada Noob
Bada Noob
 
Posts: 3
Joined: Mon Feb 21, 2011 9:01 pm
Thanks given: 1
Thanks received: 0


Return to Samsung Wave 525 (Formerly: Wave 2)

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests